U kunt uw afspraak alvast online maken.
Mocht u er niet uit komen of wilt u uw afspraak wijzigen, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen op 0598-327604.

mstylekapsalon@outlook.com

Online afspreken

Online afspreken bij de kapper in Hoogezand voor dames, heren en kinderen

Wanneer denken we aan de kapper?

Doordeweek heb je het druk met alledaagse bezigheden en denk je vaak niet aan de kapper. Al hoewel? Je realiseert je heel goed dat je nodig weer een afspraak moet maken. Na een bezoek aan het toilet kijk je in de spiegel en denk je: “Ja, nu is het echt nodig tijd voor de kapper”! Maar bel jij je kapper op bijvoorbeeld je werk?

Eenmaal klaar met werken, kom je in het dagelijkse nodige ritme van boodschappen en/of kinderen halen en eten koken. Wanneer alles weer rustig is in huis, met een beetje geluk ook iets opgeruimd, plof je op de bank om op het journaal te zien of je nog iets hebt gemist. Maar de kapper reserveren? Wanneer doe je dat?

Wanneer reserveren we dan over het algemeen onze kapper? Nu Nederland ook online zijn afspraak bij de kapper kan maken, reserveren we 7 dagen per week, 24 uur per dag onze kapper. Ja, je leest het goed. Midden in de nacht zijn er mensen die een afspraak bij de kapper maken. Is dit tijdens een nachtdienst of liggen we ’s nachts wakker en denken “ach, ik kan net zo goed even uit bed stappen om mijn kapper te boeken…..”